Upplev vår nya arena

Från och med den 11 oktober 2021, så bjuder Mantorp Hästsportarena och Svensk Travsport dig på gratis entré när du besöker oss vid travevenemang.

Vi vill nu välkomna alla besökare tillbaka att uppleva sporten på ett nytt sätt. Upplev sporten i vår restaurang med gott sällskap och god mat. Vill man ha lättare förtäring som kaffe och korv så är man också varmt välkommen upp i värmen på restaurangen då all försäljning av mat & dryck numera finns här. Njut av en god lagad måltid eller ta en kaffe i baren och njut av stämningen som skapas när allt fler hittar upp till The Horze restaurang & bar. Övriga publikområden så som Caféläktaren & utomhus är fritt att nyttja men för mat & dryck hänvisas man till restaurangen.
Har du för avsikt att boka bord i vår restaurang så behöver du också hämta ut en entrébiljett. Boka restaurangen gör du via The Horze på denna länk: https://order.floworder.se/thehorze/ordertypes


Samtliga som ska besöka oss under 2021 behöver en biljett. Denna biljett, som då är gratis, hämtar du via https://www.mantorphastsportarena.se/biljetter 
Observera att detta även gäller dig som har hästägarkort med årsmärke 2020
. Samtliga besökare ska uppvisa en biljett. Är du berättigad att beträda stallbacken så ska du även där uppvisa en biljett tillsammans med ditt hästägarkort. Har du häst till start så får registrerade ägare en biljettlänk skickad till sig på mejl eller SMS. 

Även om restriktionerna har släppt så uppmanar vi att du stannar hemma om du är sjuk. Mantorp Hästsportarena är även fortsatt utrustat med handsprit och vi fortsätter att visa respekt genom att hålla avstånd.
Mantorp Hästsportarena är en kontantfri arena. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig. 

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.