Image

Välkommen att bli medlem i Östergötlands Travsällskap (ÖTS)

Medlemspris för 2023:
250 kr vuxen
400 kr familjemedlemskap (alla med samma adress).
När det gäller familjemedlemskap blir alla inbjudna till årsmöte och höstmöte, men endast en person har rösträtt vid eventuell omröstning i föreningen.
Medlemskapet är personligt.

Bli en del av vår framtidsplan!
Tillsammans är vi ännu starkare, var med på vår fantastiska resa mot en av Sveriges bästa och trevligaste hästsportanläggningar.

Som medlem i ÖTS kan du idag, för 250 kr ta del av:
* Infobrev via epost
* Inbjudan till Årsmöte via e-postutskick, med middag och information. Ett möte med fokus på att sätta samman en perfekt styrelse, att presentera för alla er medlemmar vad som hänt och vad som kommer att hända framöver. I samband med sedvanliga årsmötesförhandlingar, en trevlig middag med hela gänget.
* Inbjudan till Höstmöte via e-postutskick, information om pågående projekt, enklare förtäring/mingelbuffé och kaffe/kaka. Här pratar vi renoveringar, förbättringar och framtidsplaner. Ledningen redovisar för nuläge och utförda projekt och berättar hur man planerar för framtiden. Här finns bra möjligheter att diskutera och komma med förslag.

Betalning av medlemsavgift kan göras på bg 120-6473 Östergötlands Travsällskap. Uppge namn, personnummer, adress, telefon och mailadress. Kunder hos Svensk Travsport kan få medlemsavgiften fakturerad via ”månadsavräkningarna” - Medlemshanteringen sköt av Roger Elebring.

Detta är ÖTS
En ideell förening som bildades 1965, och som under det nya varumärket Mantorp Hästsportarena driver och äger fastigheten Stålarp 5:6. Mantorp Hästsportarenas vision är att bli en arena för hästsport i toppklass.

Med målsättningen att bl a bedriva travtävlingar på uppdrag av ST och ridtävlingar i samarbete med regionens ridklubbar och SvRF. Med permanenta gäststallar, faciliteter så som restauranger, duschar och omklädningsrum, parkeringsplatser och lämpliga lokaler passar anläggningen bra till större tävlingsarrangemang inom hästsport.

Mantorp Hästsportarena har i dagsläget fyra verksamhetsområden: Travsport, Ridsport, Hästskola & Konferens och evenemang i våra lokaler.

Vid frågor, kontakta roger.elebring@mantorp.travsport.se

- annons -

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

- annons -

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*