Inbjudan till projektet Till start

Svensk Travsport bjuder in alla att vara med i projektet Till Start. Till Start riktar sig till aktiva och deras hästar, både ponnyer och stora hästar.

Projektet Till Start är ett samprojekt mellan ST, Travsällskapen och BAS där vi tillsammans guidar och hjälper tränare att få sin häst till start genom utbildning, föreläsare och träningsträffar.

Målsättningen med projektet är att få fler att aktivera sig såväl människor som hästar samtidigt som vi skapar en socialplattform runt travsällskapet och hästen.

Ansvarig proffstränare för projektet är Per K Eriksson. ”Pelle” är 59 år, fru och fyra barn. Pelle har vunnit allt som går att vinna som travtränare i USA, 3 Hambletonian, 1 Oaks, 3 Peter Haughton Memorial, 9 Trotting Derby, 11 Breeders Crown, 1 VM och tränat upp en svensk elitloppsdeltagare (Royal Fighter). Nu är ”Pelle” tränare i Mantorp och har 2 hästar på träningslistan.

Till start pågår under ett år. Vi planerar att köra i gång med en informationsträff i februari på Mantorp. I april och september kommer det även arrangeras coachträffar på banan.. Där kommer alla deltagande ekipage få träffa tränare och hovslagare. 

Vid frågor, kontakta Annette Jansson, projektledare för Till start.
annette.jansson@travsport.se

Välkomna!

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

- annons -

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*