Per Nordström suverän i unghästloppen!

När det handlar om unghästlopp och större prispengar har Jägersrotränaren Per Nordström varit oerhört framgångsrik de senaste åren. Igår vann han en penningstinn viktoria med Felix Orlando.

Tre segrar på sju starter - nu SM-final

Stefan P Pettersson har haft en bra start på oktober. På sju starter, varav sex i Sverige, har det blivit tre segrar och idag väntar en SM-final på Åbytravet. Johanna Lind kör Leon Zon i Dam-SM.

Go West Young Man mot Hamburg

Stefan P Pettersson-tränade Go West Young Man startar på söndag i ett lopp på Hamburg-Bahrenfeld-banan i Tyskland. Loppet har ett förstapris på 15.000 euro och startspåret blev spår ett. Dagen efter loppet är den femårige travaren till salu!

Amatörföreningen bjuder in - Lena "Sirocco" Berglund

Lördagen 16 oktober kl 17:00 kommer f d hästskötaren Lena ”Sirocco” Berglund till Ina Scots loge på Mantorp Hästsportarena och pratar om sin inom travet.

Upplev vår nya arena

Från och med den 11 oktober 2021, så bjuder Mantorp Hästsportarena och Svensk Travsport dig på gratis entré när du besöker oss vid travevenemang.

 

NU ÖPPNAR STALLBACKEN FÖR HÄSTÄGARE

För våra hästägare är numera stallbacken äntligen åter tillgänglig.
Registrerade ägare med startande häst får en länk via sms/mail och kan via den boka entrébiljetter som även berättigar tillträde på stallbacken.
Har du hästägarkort utfärdat av Östergötlands Travsällskap med 2020 märke hämtar du ut en vanlig entrébiljett via Tickster som du tillsammans med hästägarekortet visar upp vid entrén till stallbacken.

Tredje raka för Henna Halme

Helen Ann Johansson Invitation kördes igår på Mantorp för sjunde gången. Segrade gjorde Henna Halme med Don Pedro D.K. som samtidigt ordnade tredje raka inteckningen i detta lopp för kvinnliga körsvenner.

Gammal är äldst, nästan alltid

Johan Carlfjords Hugo R.C. har hunnit bli 11 år. Detta hindrade inte Echo-sonen från att spurtvinna ett lopp på Örebrotravet igår kväll. I spurten fångade 55-årige Carlfjord in länge ledande 65-åringen Carl-Erik Lindblom bakom Sweet Muscles.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.