EM-banbyggare till Mantorp

Sommaren 2023 avgörs EM i Milano, Andrea Colombos hemstad. Colombo, som med sin gedigna erfarenhet från att bygga bana för bland annat Nations Cup, har fått det ärofyllda uppdraget att designa den bana som children, juniorer och young riders ska ta sig igenom för att tävla om titeln europeisk mästare. 

Björn Goop dominerade GS75

Fyra körsvenner dominerade igår vid Mantorp Hästsportarenas tävlingar. Värst var Björn Goop med tre triumfer medan Hans Crebas, Carl Johan Jepson och Joakim Wallin (bilden) vann dubbelt.

Julia och Christel

Igår var det kvällstävlingar på Solvalla och Åby. Mp-hästarna hämtade hem två segrar, en på vardera banan. Först ut var Julia Andersson med McGarret (bilden). Elva minuter senare vann Christel Berntsson på Solvalla med As Always Marke.

Comes With Age imponerade stort

Femårige travaren Comes With Age tog andra raka segern, igår på Åbytravet. Segern var mycket imponerande och tiden 1.11,5a/1640 m var hästens näst snabbaste tid någonsin.

Solkattens Eros vann efter vila

Solkattens Eros, tränad av Mats Solönhaf, spurtade snyggt till en säker seger på Örebrotravet i fredags. Segertiden blev nya rekordet 1.14,0a/2140 m och detta var hästens tredje årsseger i hans 15:e start. I sulkyn fanns Rikard N Skoglund.

Norska guttarna vann dubbelt

Igår var det norsk afton på Mantorp Hästsportarena då både Kenneth Haugstad och Erland Rennesvik dubblerade och vann tillsammans fyra av loppen.

Mikael Selin 60 år

Igår torsdag 17 november, fyllde travtränaren och vice ordförande i Östergötlands travsällskap, Mikael Selin 60 år.

Ny seger för Back To Work

I måndags var det tre hemmatränare, som åkte till Karlstad för att starta samtidigt som det var breddlopp på hemmaplan. En av dem, Kenneth Smith kunde räkna hem en tränarseger då sonen Jakob vann med Back To Work.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*