C.R.Nobless och Julia skrällvann

Hannele Ruusunen-tränade C.R.Nobless skrällvann ett montélopp till 65 ggr pengarna, med Julia Andersson vid söndagens tävlingar i Vaggeryd. Stoet stack direkt till ledning och vann loppet överlägset på tiden 1.13,2a/1640 m.

Framtidshästar glänste

Stefan P Pettersson visade upp fina unghästar på Kalmartravet i fredags. Treåriga stoet Chantal Jet (bilden) vann direkt i årsdebuten och ett år äldre Hall Of Am travade felfritt och vann även hon imponerande, i ett stolopp.

F d Axén-häst vann

Femårige travaren Teanie var en av fyra hästar som fanns på Jörgen Axéns träningslista vid hans bortgång i januari. Mikael Selin övertog träningen för Teanie och i torsdags kom första segern i andra starten för Selin.

Forever Newport spurtvann i fin stil

Amatörtränaren Karin Hall gästade Visbytravet förra veckan och startade duon Bandit Vendil och Forever Newport. Den sistnämnda grejade en seger tillsammans med Sandra Blixt, efter en bra avslutning i vida spår.

Ungt och gammalt på Mantorp

Det var stor blandning på åldrar vid gårdagens breddlopp. Två aktiva stack ut mest. 21-årige Jonathan Bardun (bilden) som tog karriärens första dubbelseger med La Lotteria och Beautiful Magic. Den förstnämnda hästen tränas av 70-årige Örebrotränaren Mats Karlsson som också vann med Anywherewithyoulou.

Jeppe segrade med Jokern

Örebrotravet tävlade under gårdagen och nio Mp-hästar kom till start. En tredjedel av dem tävlade i kvällens första lopp som var ett Juniorchans-lopp. Segern gick till Per K Eriksson-tränade Symphonic Joker med snart 19-årige Jesper ”Jeppe” Ljungeskog i sulkyn.

Skrällarna duggade tätt på V64

På förhand såg Mantorps V64-omgång ganska favoritbetonad ut. Men när krutröken lagt sig hade skrällarna duggat tätt.
De tre inledande loppen innan V64-spelet började gick dock till favoritspelade hästar. I det tredje loppet vann Pär Tholes Ryssebos Kungoscar (bilden).

Amatörsegrar i veckan som gick

Två segrar togs av Mp-hästarna under förra veckan. Först ut var Conny Larsson-tränade Solkattens Shirazi som segrade i ett V64-lopp på Färjestad (bilden). I lördags vann Göran B Andersson med egentränade Ugly Duckling på Vaggeryd.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.