Två mersmakande andraplatser
Andraplatser för såväl Fiona Pavlova (på innerspår) och Ale Pride Gar (längst ut) på Solvalla igår. Foto: Solvalla.se

Två mersmakande andraplatser

Mantorphästarna som enbart har tävlat på bortaplan i år, har haft fina framgångar. Visserligen inga segrar igår kväll på Solvalla men två mycket mersmakande andraplatser genom Anders Westers Fiona Pavlova och Oskar Svanbergs Ale Pride Gar. Bilden visar målfoton från respektive lopp.

Anders Westers Fiona Pavlova var med i ett autolopp för fyraåriga hästar, öppet för såväl hingstar/valacker som ston. Trots en 10-öppning till spets tillsammans med Torbjörn Jansson såg stoet länge ut som segraren trots att hon var spelad till 31 ggr som vinnare hos ATG.
Torbjörn Jansson ryckte huvan först 100 m kvar och i sista stegen speedade Kia Ora förbi och vann loppet på 1.15,7a/2140 m. Fiona Pavlova fick samma tid och 30.000 kr i andrapris.

Toppspurt av Ale Pride Gar
Fem lopp senare var det dags för Oskar Svanberg-duon Another Lucky Day (13 ggr) och Ale Pride Gar (6 ggr) att beträda banan. Hästarna hade begåvats med spår ett och två bakom bilen, och hamnade som tvåa och trea på innerspår.
Let It Go spårade länge för Ulf Ohlsson men var slagen vid upploppets början. Loppets favorit Mellby Good tog över kommandot för Jorma Kontio och kunde vinna loppet avstannande på 1.15,9a/2140 m. Samma tid fick Ale Pride Gar som toppspurtade till andraplatsen för Kim Eriksson. Luckan kom i början av upploppet och stoet gick snabbast över mållinjen och fick samma tid som segraren. Även här var andraplatsen värd 30.000 kr. Stallkamraten Another Lucky Day fullföljde godkänt till femteplatsen på 1.16,4a, värd 10.000 kr.

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*