Sista chansen till finalbiljetter i Global Trucks Youngster Tour

På fredag avgörs vilka unga hästar som gör upp om 200 000 kronor i finalen av Global Trucks Youngster Tour isamband med hopp-SM. Då är det dags för den tredje ochsista omgången hos Mantorp Hästsportförening/MjölbyRidklubb på finalbanan Mantorp Hästsportarena.

De 15 bästa 4-, 5- och 6-åringarna tar sig till final. Två av de tre kvalen räknas och det kommer att bli en hård kamp om finalbiljetterna med många fina hästar till start även i den sista omgången.

Vinnarna av 4- respektive 5-årsklassen vid den andra omgången i Kimstad kommer till Mantorp Hästsportarena för att försöka säkra sina finalbiljetter. Det är 4-åriga Gibson Z, riden av Evelyn Sander och 5-åriga Courage S Z, riden av Gabriella Mannerson som återigen ska försöka blidka domarna.

Den här gången kommer 4- och 5-åringarna att dömas av den rutinerade duon Lasse Berglund och Py Jägerden.

I 6-årsklassen är det ingen bedömning, utan här gäller det att helst vara felfri för att ha en chans att ta sig till final när hindren höjs till 1.30. I dagsläget är det 20 hästar som har genomfört minst en felfri runda och flera av dessa kommer till start även i den sista omgången.

Image
Image

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*