Roger Sundins Minnesfond – Stipendium tilldelas Douglas Wieselgren
Anneli Sundin med barnbarnet Luna tillsammans med Douglas Wieselgren

Roger Sundins Minnesfond – Stipendium tilldelas Douglas Wieselgren

Villkoret för årets stipendium är att det ska tillfalla ” en ung, lovande person” och alla kriterier för det bockar 17-åriga Douglas Wieselgren av som tilldelas 2020 års stipendium. Igår den 5:e augusti tilldelades Douglas 10 000 kr i stipendium i samband med V86-1 – Roger Sundins Minnesfonds lopp.

- Sedan första gången jag såg en häst har jag drömt om att få tävla, säger Douglas.
Som 15 åring genomförde Douglas körlicensutbildningen på Mantorptravet och började köra lopp som 16-åring.  Douglas passion för de fyrbenta lyser verkligen igenom och hans mål nu är att synas och bli uppmärksammad på hemmabanan Mantorp.
När vi frågar om han ser upp till någon specifik tränare och om det är någon han helst skulle vilja besöka svarar Douglas:
- Jag har inte funderat så mycket på det men jag söker någon med många, många års erfarenhet och som sitter på värdefull travkunskap som man inte kan läsa sig till.
- Timo Nurmos hade varit intressant att se vad han gör, säger Douglas.
Under samtalets gång med Douglas nämner han även tränare som Adrian Kolgjini, Stefan Hultman och Sofia Aronsson.

Vi ser fram emot att följa Douglas resa, som med sin målmedvetenhet lär bli ett namn bland eliten i framtiden. Roger själv hade garanterat anlitat Douglas och vi hoppas att stipendiet bidrar till din lovande karriär.

Erica Rydell

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*