Nytt ljus för Mantorptravet

Nytt ljus för Mantorptravet

Under senhösten planeras en stor förändring på Mantorptravet. För framtida travaktiviteter kommer arenan kunna erbjuda en helt ny LED- belysning och ett säkerhetsspår.

 

Mantorp Arena står inför stora förändringar och en ny belysning är en av dessa. Entreprenören som är noga utvald blir Torpheimer Östergötland AB och med en ny energisnål och högkvalitativ belysning kommer vi se skillnad både på banan och ur ett miljöperspektiv.
- Vi vill satsa på hållbarhet och med hjälp av Torpheimer som fördelaktigt är lokala i Östergötland, minskar vi vårt ekologiska fotavtryck i och med denna åtgärd, säger Linda Nordvall, Arenachef.

Det är inte bara en ny belysning som kommer att göra skillnad på vår arena. Ett säkerhetsspår kommer att finnas på plats inom kort. Säkerhetsspåret kommer att utföras av entreprenaden Fäldts och är planerat att vara klart till 2021s travtävlingar.

Mantorptravet, som slog upp portarna 1965 har en fin historia med många fina minnen, både för de aktiva och publik.
Med en uppdatering av vår bana kommer vi fortsatt kunna erbjuda travsporten bästa möjliga förutsättningar.

Erica Rydell, Mantorptravet.

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*