Micael Stjernström redan i selen igen!

Mantorptravet - travsport

Mantorp Travsport | Micke tillbaka i selen igen!

Han har kört travlopp och tränat travhäst sedan 1966, eller i 53 år om man räknar om det. Igår på Mantorp vann 76-årige Lars-Erik Nilsson det avslutande loppet bakom sin egentränade Baton Westwood.

Ni kan se bilderna här:

Micael forslades efter olyckan i ambulans till sjukhus i Karlstad.
- Ja, men ingenting var brutet eller på annat sätt skadat. Så jag fick lämna sjukhuset under natten, blev hämtad av min sambo, farsan och brorsan. Jag var hemma vid halv fyra-draget i morse, berättar Micael.
- Jag hade naturligtvis tur som kom ur händelsen på det sätt jag gjorde. I dag har jag förklarligt en del värk i kroppen men det känns okay.
- På förmiddagen var jag inne på Mantorp och körde ett snabbjobb med Stella Pona. Och nu ska jag snart iväg till Solvalla för att köra Rasmus Raz i ett V64-lopp, säger Micke på tisdagseftermiddagen.
- Jag känner hästen väl sen tidigare så det känns tryggt. Jag vill gärna ut i tävlingssammanhang så fort som möjligt igen. Det känns viktigt för att inte bli ängslig eller rädd. Väntar jag kanske det är lätt att börja grubbla, menar Micael.
Rasmus och Micael startar från spår fyra bakom startbilen och duon vann tillsammans i Rasmus senaste start.

- annons -

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*