Mantorp Hästsportarena skriver partneravtal med Anzelius Information

Mantorp Hästsportarena skriver partneravtal med Anzelius Information

Ett flerårigt samarbetsavtal finns nu på plats mellan hästsportarenan och Anzelius. Information. En perfekt lösning då hästsporten ökar i popularitet och arenan gör nya fina framsteg.

* Tommy Anzelius beskriver samarbetet som efterlängtat och ser verkligen fram emot höstens projekt.

Båda aktörerna känner till varandra sedan tidigare, då Anzelius Information har mångårig erfarenhet från bl a Norrköping Horse Show, 7-star spring tour och organisationer som SSOC och ny även Skogslotten och Hopp-SM 2021. De har under senare åren intensifierat sitt samarbete, bl a inför Hopp-SM:

* Det var en omständighet som jag inte ska ta åt mig äran för, Men jag har sedan augusti 2019 jobbat med Hopp-SM 2021 och det var riktigt kul att det sedan kunde sammanföras för att läggas just här på Mantorp Hästsportarena.

Tommy Anzelius fortsätter berätta,

* Ledningen och jag har haft flera möten under 2020 och har även ”provat på” varandra genom att genomföra vissa projekt redan inna vi skrev avtal. Bl a så är jag ansvarig för framtagandet av den nya profilen och men del i arbetet med att bygga det varumärket.

* Att sedan bygga Hopp-SM profilen så att det går väl ihop med Mantorp var ju ett fantastiskt trevligt uppdrag.

Det är alltså ingen slump att detta samarbetet kom till - flera projekt under ett års tid har lett fram till en gemensam skrivning och ett avtal som ska gynna båda parter.

Erica Rydell är partneransvarig och är den som är primära beställaren av tjänster.

* Vi känner stor tilltro till det som levereras, och märker att vi har väldigt lätt för att kommunicera då Tommy har stor erfarenhet av både marknadsföring och hästsport. Fast han har erkänt att han är kass på trav, men han har lovat att bättra sig :-)

Erica berättar att tack vare de satsningar som gjordes för ett par år sedan så går verksamheten mycket bra och det finns massor av framtidsplaner som behöver både projektledning och kommunikationsstöd, något som de redan nu flaggat för inför hösten.

* Bara det faktum att vi nu fick in Hopp-SM gör att vi känner oss ”ett år före plan” och då ska vi absolut inte läggas oss på latsidan - nu är det full fart framåt som gäller.

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*