Lyckade ridsporttävlingar på Mantorp Hästsportarena
Foto: Anneke Kroonder

Lyckade ridsporttävlingar på Mantorp Hästsportarena

I helgen fylldes Mantorp Hästsportarena med yrkesverksamma ryttare från hela landet.
Efter ett långt tävlingsuppehåll är nu tävlingssäsongen inledd och Mantorp Hästsportförening debuterade med efterlängtad tävlingshelg. Trots publikfritt och med stora avstånd kände man av den fantastiska känslan som låg i atmosfären. För Hedda Wallin, hemmaryttare och även en av arenans ambassadörer genomfördes hela 22 rundor inne på tävlingsbanan.


Mantorp Hästsportförening i samarrangemang med Stora Sjögestad Ryttarsällskap inledde tävlingssäsongen på Mantorp Hästsportarena. Det märktes väldigt tydligt på alla yrkesverksamma ryttare att tävlingarna var efterlängtade.
Linda Nordvall, VD på Mantorp Hästsportarena är ytterst nöjd med helgens tävlingar och har tagit emot enormt mycket positiv feedback från deltagarna.

Under helgen fanns Hedda Wallin, Mantorp Hästsportarenas ambassadör på plats och tävlade med sina hästar. Hela 22 starter genomfördes och det känns fantastiskt att äntligen kunna välkomna alla till vår arena, säger Hedda.

Malin Baryard- Johnsson besökte arenan med bland annat OS-hästen Indiana. Hon hade en lyckad inledning på säsongen när hon placerade sig med alla fyra startande i lördagens 1.40.
I söndagens högsta klass placerade hon sig med alla tre startande, och denna klass vann hon med nya Chacco Dia som hon övertagit från Peder Fredricson.

 

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*