Go West Young Man mot Hamburg

Stefan P Pettersson-tränade Go West Young Man startar på söndag i ett lopp på Hamburg-Bahrenfeld-banan i Tyskland. Loppet har ett förstapris på 15.000 euro och startspåret blev spår ett. Dagen efter loppet är den femårige travaren till salu!

Även förra året startade Go West Young Man i Hamburg och han slutade då fyra i Grosser Preis Von Deutschland, bakom vinnande Oscar L.A.-J Lövgren.
Nu möts duon igen men inte i huvudlöpningen. Det aktuella loppet avgörs över 2200 m auto och förstapriset är 15.000 euro och dom båda hästarna hade tur i spårlottningen då Stefans drog spår ett och Lövgrens två.
 - Han avslutade starkt i fjol till en fjärdeplats efter ett småstruligt lopp. Den här gången hoppas jag på ledningen eller varför inte rygg på Oscar L.A. spekulerar Stefan.
 - Go West Young Man har inte startat sedan 9 augusti och han är betydligt bättre än raden visar. Han hade en riktig formtopp vid starterna juni-juli men fick dåligt betalt.
 - Jag tycker han skall dyka upp där framme oavsett löpningsförlopp och Stefan Persson känner hästen väl.

Dagen efter loppet har ägaren Stall Courant AB en ”egen” arrangerad auktion på Travera.nu och ett av ”dragplåstren” är just Go West Young Man. Men även Hell Patrol som också startar i Hamburg i huvudlöpningen är till salu.
 - För ägaren är det ju kul om han får ett bra bud, men jag som tränare vill så klart ha hästen i träning fortsättningsvis också avslutar Stefan P Pettersson på väg till Kalmar under fredagen.

Image
Image

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.