Fantastisk framgång för vår ambassadör
Hedda & Carrero T Z

Fantastisk framgång för vår ambassadör

Hedda Wallin hade en lyckad helg på Kimstad och redan nu till helgen tävlar hon i U25 klasser som går under Longines Global Champions Tour i Stockholm.

Den populära satsningen Lövsta Future Challenge International Jumping U25 är tillbaka på Stockholms Stadion. Det blir tre klasser under LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week och flera av Europas bästa U25-ryttare kommer. Från Sverige finns det 5 inbjudna och Hedda & Carrero T Z är ett  av ekipagen.

-Det känns helt fantastiskt att få den här möjligheten, både för mig och för hästen, säger Hedda.

Under helgens tävlingar på Kimstad kan man hitta Hedda högt upp i resultatlistorna i flera klasser, bland annat med hästen Cuyama.

Hedda Wallin är också med i den så kallade Utvecklingsgruppen i landslaget tillsammans med sin häst Carrero T Z.  
I denna utvecklingsgrupp finns ekipage med lovande hästar i åldern 8-10 år som visat på förmåga och utvecklingsbarhet, och som kan bli aktuella för landslagsuppdrag.

Vi på Mantorp Hästsportarena vill gratulera till fina resultat och önskar Hedda stort lycka till i helgens stora tävlingar.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*