Gårdagens enda hemmaseger ordnade Symphonic Joker. Trots att valacken fick en svår löpning kunde han skrällvinna till 17 ggr insatsen.

En joker i leken

Som väntat blev det en ganska favoritbetonad V4-omgång vid gårdagens lunchtävlingar på Mantorp. Men skrällen kom till slut och det var hemmaekipaget Symphonic Joker (bilden) som bara var bäst i den avslutande avdelningen.

Körande Mikael J Andersson var offensiv med Symphonic Joker och redan på första långsidan var duon utvändigt om ledaren från sitt bakspår i starten. Varvet senare övertogs taktpinnen men då blev Symphonic Joker ett jagat ekipage av favoritduon Neon Zon och Stepping Forever. Men hur de än försökte kom de aldrig i farlig närhet.

-I förra starten blev vi fast invändigt och det skulle vi inte bli idag. Symphonic Joker var fantastiskt fin och det bra gjort att vinna med den här tuffa löpningen, berömde segerkusken efter målgång.

Dubbel Lindgren/Skoglund

Halmstadtränaren Marcus Lindgren är en flitig gäst på Mantorp. Igår kammade han hem två triumfer med två nyblivna fyraåringar Claire di Quattro och Gao K. Körsven bakom de två vinnarna var Rikard N Skoglund, som växer hela tiden som catchdriver.

Claire di Quattro attackerade från tredjepar utvändigt i slutsvängen och ledande Another Lucky Day blev ett lätt byte. Gao K. fick ett offensivare upplägg och avancerade framåt i tredjespår efter knappt ett varv.

Dryga varvet från mål övertog Gao K. ledningen och hade klar ledning i slutsvängen. Över upploppet kom vasst spurtade Loes med mäktiga kliv, men försprånget var för stort för att hinna ifatt Gao K.

Gårdagens stora favorit inom V4-spelet var Milord i den tredje avdelningen. Carl Johan Jepson anföll i fjärdespår efter ett varv, för att komma fram till ledaren. I slutsvängen tog valacken över kommandot och svarade sedan säkert anfall bakifrån av överraskningen Argbiggan.

Tomas Thell

Foto: Magnus Strömsten

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -