Dubbelt med Solkatter
Solkattens Ferrari Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Dubbelt med Solkatter

Vilken helg det blev för vårt hemmalag borta i först Örebro på lördagen och sen ett riktigt segertåg i Eskilstuna under gårdagen.

I lördags i Örebro blev Jesper Hedqvists King Mr Theo, riden av Julia Andersson, tvåa i årets första start. King Mr Theo startade i spår 10 och höll ledning under stora delar av loppet men fick se sig besegrad av nr 1 Viento som kom från ytterspår. Stefan P Pettersons Comes With Age spurtade in en tredjeplats med Magnus Jakobsson i sulkyn under lopp nummer 8 från spår 6 under samma tävlingsdag i Örebro.

Det var under gårdagens söndagstrav på Sundbyholm som vinsterna började avlöpa varandra.

Först ut var Mats Solönhaf med Solkattens Olivia i lopp 2. Med Rikard N Skoglund som kusk kom Solkattens Olivia från ytterspår efter ett varv för att vara med i tätstriden. På upploppet drog ekipaget ifrån klungan och trots en utmaning från Galax Brick så lyckades Skoglund försvara sin ledning ända in i mål. Under lopp 4 var det dags igen, denna gång stod Solkattens Ferrari med Andreas Lövdal bakom sig som segrare. Tränad av Andreas Forsberg. Solkattens Ferrari gjorde ett jättejobb på upploppet och lyckades jaga ifatt ledande Maestro Zon och för att vinna loppet. Under samma lopp kom Leonas Sami, tränad av Jan Gustavsson och körd av Petter Karlsson, trea.

Andreas Forsberg kunde även fira en tredjeplacering tillsammans med Chip Shop och Andreas Lövdal i sulkyn i lopp 6.

Sedan var det dags för dubbelt upp för Stefan P Petterson. Först i lopp 7 där Donna As med Gustav Hellman i sulkyn tog hem andra raka segern. Hellman och Donna As tog snabbt ledning i loppet och lyckades försvara den enda in i mål. I lopp 9 var det dags för Stefan igen, denna gång med kombinationen Kit de Luca och Kenneth Haugstad. Även där var det en snabb ledning som höll hela vägen, trots plötslig snöyra Det var den tredje raka segern för Kit de Luca.

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*