Det lönar sig att besöka Mantorp Hästsportarena
Två av de 100 besökarna i lördags var extra lyckliga. OBS! En gammal bild från 2012.

Det lönar sig att besöka Mantorp Hästsportarena

En kille besökte Mantorp Hästsportarena för första gången och lämnade in en Top7® för 96 kronor. Han blev ensam med alla rätt och tog hem hela potten på 548 135 kronor.
Därutöver var det flera miljonvinnande system på V75® den här lördagen.
En av vinnarna var Marie Vannebrant från Linköping som också var på plats. På hennes system kunde tio glada vinnare räkna in knappt 99.000 kr vardera.

Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 810.878 kronor, sex rätt 3.415 kronor och fem rätt 184 kronor.

Fyra lag som spelar V75 Tillsammans toppar vinstlistan. Mest vann laget som drog in drygt 1,8 miljoner kronor som 30 andelar delar på. Näst mest vann laget som spelade in 1,4 miljoner till 24 andelsägare och på tredjeplats laget som vann 1,2 miljoner till 69 medlemmar.

Därutöver delar även tio andelar på nästan en miljon kronor. Detta på ett system som skickliga Marie Vannebrant i Linköping satt ihop. Marie har tidigare varit väldigt framgångsrik med flera storvinster på Tillsammans, och var nu på plats i Mantorp. Hon berättade för ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog att hon jobbade in skrällen Pinto Bob i den sista avdelningen, som fanns med på två hästar på systemet.

Harry Boy fixade storvinst - för 48 kronor

Harry Boy hade som vanligt fina framgångar och Harry fixade sju system med alla rätt på V75. Den högsta insatsen var på över 2000 kronor och den lägsta kostade blott 48 kronor. Hans G Lindskog har varit i kontakt med en dam som spelar Harry Boy varje vecka för en femtiolapp tillsammans med sin sambo. Hon fick en chock när hon rättade sin kupong och insåg att det var Harry som gjort henne till miljonär… detta alltså för en insats av 48 kronor.

En halv miljon på Top7 - för 96 kronor

Trots att storfavoriten Zorro Wind vann så var det bara ett system som klarade av den rätta kombinationen på Top7. Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som var på plats och följde dramatiken på Mantorp. Vinnaren besökte Mantorp för första gången och slängde in en Top7 för 96 kronor när han hade spruckit på V75. Belöningen blev drygt en halv miljon kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75 / Roger Elebring

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*