C.R.Nobless och Julia skrällvann igen!

Hannele Ruusunen-tränade C.R.Nobless skrällvann på Vaggeryd till 65 ggr pengarna 2 maj, igår var det dags igen. Nu gav stoet 35 ggr tillbaka till spelarna. Segern togs lika enkelt och i sadeln fanns återigen Julia Andersson.
 
Uppgiften igår liknande den 2 maj. Från ett sjättespår bakom bilen över distansen 1640 m forsade ekipaget till ledningen och drog i ett jämnt 12-tempo.
Närmast följdes det åttaåriga stoet av en trio runt slutsvängen. På innerspår försökte Robin Hood-A Erixon haka på, i andraspår den hårt betrodda duon Stud Muffin-J Persson och Ganyboy-T Bengtsson.

Upploppet ned stack dock C.R.Nobless undan och vann loppet överlägset, fem längder var det ned till måltvåan Ganyboy.
Segertiden blev fina 1.12,8a/1640 m och förstapriset uppgick till 40.000 kr.

Julia Andersson kommenterade följande efter loppet.
 - Jag trodde på bra chans om vi skulle komma till ledningen. Samtidigt trodde jag att det skulle bli knepigt att nå dit. Nu löste det sig väldigt smidigt.

Hästen ägs av Matti Ruusunen och barnbarnet Cajsa och det var just dessa två personer som var på plats i Vaggeryd. Hannele Ruusunen som tränar stoet var upptagen med arbete på Mantorp Hästsportarena.
 - Det gick vägen igen. Jag såg i näst sista kurvan att hästen sprang och ”spelade med öronen”. Då fick jag upp segerförhoppning. Vi kikar lite på Monté-StoChampionatet på Axevalla söndag 25 juli. Förmodligen blir det en start innan dess berättade Matti Ruusunen efter loppet.

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -