V64 på Mantorp Travbana

Måndag 9 oktober | Travsport | Sikta Mot Stjärnorna & Skördefest

Hämta ut din biljett här. Skördemässan ingår i entrén.
Vid problem att hämta ut din biljett så finns det alltid entrévärdar på plats på arenan som hjälper dig. 

Dags för Sikta Mot Stjärnorna med Skördefest. I publikhallen kommer lokala aktörer från Östergötland sälja allt från skörden som grönsaker, bakat, slaktat och förädlat. På travovalen bjuds de på fin travsport, bland annat treåringsloppet Sikta Mot Stjärnorna där blivande stjärnor får visa vad de går för.
Första loppet startar klockan 18.20
Skördemässan och restauranger öppnar 17.00

Utställare:
Fresons Trädgård
Söderö Gård
Agetomta Gård
Poppy's Bees
Lövstagård Jord- och skogsbruk
Lilla Brödboden
Sunnegården Grönsaker
Ladugård 1898

Mat & dryck
Stora travrestaurangen 
på övre plan har öppet och serverar en meny inspirerad och höst och skörd. Vid köp av restaurangplats bjuder vi på entrén. Du kan köpa din plats här. Restaurangen öppnar samtidigt som arenan. Maten serveras mellan 17.30 till 20.00.

JK’s Sportbar i anslutning till läktaren håller öppet. Här kan du köpa grillrätter som korv med bröd och hamburgare med mera. Även fika serveras. Det är möjligt att äta mat och dryck på läktaren. Via Tickster kan du ta del av ett billigare erbjudande på burgare och dryck/bärs vid köp av läktarplats.

Entré:
Entrén sker via huvudentrén via infart 3, Västerlösavägen 12. Ha din biljett redo för scanning.

Drive In:
Det är möjligt att ta del av loppen från bilen. Entré till drive in sker via infart 2. I drive in-biljetten på Tickster ingår 1 entré till föraren. Är ni fler i bilen måste vanliga entréer köpas till.

Elplatser:
Vill du sova över med husbil eller husvagn är det möjligt. I elplatsen ingår även tillgång till toalett & dusch. Boka en elplats via Tickster så ser vi till att du får en plats nära banan. I elplatsen ingår entré för en person. Är ni fler i sällskapet behövs ytterligare entréer köpas till.

Läktarplatser:
Läktarens nedersta rad (blå stolar) har fri sittning. Övriga läktarplatser kostar 25kr styck. Läktarplatserna är fördelade vid bord om 4. Om ditt sällskap är 5 personer eller mer kommer ni bli placerade vid två bord bredvid varandra. Det är möjligt att önska placering på läktaren, om ni vill sitta nära mål eller Sportbaren till exempel. Detta önskemål görs i betalningsstadiet på Tickster.

Om ni i sällskapet är 2 personer kan ni vid högt tryck bli placerade tillsammans med ett annat sällskap. Om detta är något ni vill undvika så behöver hela bordet köpas (4 platser) för 100kr styck.

Travprogram:
Ett travprogram innehåller startlistor, menyer och information från banan. Förboka ditt travprogram på Tickster. Viss försäljning sker på plats i mån av tillgängliga exemplar. Du kan även ladda hem travprogrammet gratis ca 1 vecka innan tävlingsdagen här

Parkering Gratis.

Det finns tillgång till både hiss, ramper och rullstolsanpassade platser på publiksidan av arenan.

Din hund är välkommen om den är kopplad.


ST-kortet gäller som fri entré, bjud gärna med en vän på travet.
Vid problem att plocka ut kortet, biljetten mm kontakta Roger Elebring 0142-82506 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mantorp Hästsportarena är en kontantfri arena. Vid köp av entré på plats så görs det via kort eller swish. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig.

Praktisk information

Hitta hit

Pendeltåg Östgötatrafiken (www.ostgotatrafiken.se).

Med bil

Mantorp Hästsportarena är beläget i Mantorp som ligger vid E4, 10 km norrut från Mjölby och 20 km söderut från Linköping.
GPS: Point of interest (POI): Mantorptravet.

Image
Image

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*