V64 på Mantorp Travbana

Måndag 23 oktober | Travsport | Kvällstävlingar med V64

Hämta ut din biljett här
Vid problem att hämta ut din biljett så finns det alltid entrévärdar på plats på arenan som hjälper dig. 

Dags för kvällstrav igen!
Gör en rolig aktivitet i början av veckan tillsammans med kompisarna eller familjen. Vi utlovar en fartfylld upplevelse med spännande sport, fina hästar och god mat.
Första loppet startar 18.20. Dörrarna öppnas 17.15.

Entré:
Entrén sker via huvudentrén via infart 3, Västerlösavägen 12. Ha din biljett redo för scanning.

Drive In:
Det är möjligt att ta del av loppen från bilen. Entré till drive in sker via infart 2. I drive in-biljetten på Tickster ingår 1 entré till föraren. Är ni fler i bilen måste vanliga entréer köpas till.

Elplatser:
Vill du sova över med husbil eller husvagn är det möjligt. I elplatsen ingår även tillgång till toalett & dusch. Boka en elplats via Tickster så ser vi till att du får en plats nära banan. I elplatsen ingår entré för en person. Är ni fler i sällskapet behövs ytterligare entréer köpas till.

Läktarplatser:
Läktarens nedersta rad (blå stolar) har fri sittning. Övriga läktarplatser kostar 25kr styck. Läktarplatserna är fördelade vid bord om 4. Om ditt sällskap är 5 personer eller mer kommer ni bli placerade vid två bord bredvid varandra. Det är möjligt att önska placering på läktaren, om ni vill sitta nära mål eller Sportbaren till exempel. Detta önskemål görs i betalningsstadiet på Tickster.

Om ni i sällskapet är 2 personer kan ni vid högt tryck bli placerade tillsammans med ett annat sällskap. Om detta är något ni vill undvika så behöver hela bordet köpas (4 platser) för 100kr styck.

Travprogram:
Ett travprogram innehåller startlistor, menyer och information från banan. Förboka ditt travprogram på Tickster. Viss försäljning sker på plats i mån av tillgängliga exemplar. Du kan även ladda hem travprogrammet gratis ca en vecka innan tävlingsdagen här.y

Mat & Dryck:
JK’s Sportbar i anslutning till läktaren håller öppet. Här kan du köpa grillrätter som korv med bröd och hamburgare med mera. Även fika serveras. Det är möjligt att äta mat och dryck på läktaren. Via Tickster kan du ta del av ett billigare erbjudande på burgare och dryck/bärs vid köp av läktarplats. Fullständiga rättigheter finns.

Stallbackens Café & Bistro har öppet och serverar dagens husman.

Parkering Gratis.

Det finns tillgång till både hiss, ramper och rullstolsanpassade platser på publiksidan av arenan.

Din hund är välkommen om den är kopplad.


ST-kortet gäller som fri entré, bjud gärna med en vän på travet.
Vid problem att plocka ut kortet, biljetten mm kontakta Roger Elebring 0142-82506 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mantorp Hästsportarena är en kontantfri arena. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig.

Praktisk information

Hitta hit

Pendeltåg Östgötatrafiken (www.ostgotatrafiken.se).

Med bil

Mantorp Hästsportarena är beläget i Mantorp som ligger vid E4, 10 km norrut från Mjölby och 20 km söderut från Linköping.
GPS: Point of interest (POI): Mantorptravet.

Image
Image

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*