Månadens häst för augusti har tilldelats Ryssebo La Reine. Det åttaåriga stoet som tränas av Pär Thole gjorde endast en start under månaden. Det slutade med en seger, värd 60.000 kr.

Månadens häst för september har tilldelats Hola Viva. Det fyraåriga stoet som tränas av Rikard Björling, återfinns sedan en tid på en filial i Frankrike. En start på banan Gournay-En-Bray 12 september gav en seger, värd drygt 55.000 kr.

Månadens häst för juli har tilldelats Hall Of Am. Två starter gjordes under månaden och det var i ett uttagningslopp till Stochampionatet på Axevalla 16 juli och i finalen nio dagar senare.

Månadens häst för juni har tilldelats Amerindienne. En start gjordes under månaden och det var i ett STL-lopp på hemmaplan 5 juni. Sexåringen vann ett bronsdivisionsförsök med Örjan Kihlström i vagnen.

Månadens häst för januari tilldelades Solkattens Ferrari, mest tack vare segern i Eskilstuna 30 januari i ett klass II-försök. Läs mer om loppet nedan:

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*